Alla inlägg den 14 maj 2011

Av Marita Laine - 14 maj 2011 11:19

Oj oj vad denna vecka har varit stressig för mig, i tisdags var jag till sjukgymansten och fick mig ytterligare 2 nya övningar som jag ska göra. Vi pratade en del om min svullnad som kommer då jag tränar och detta verkar vara en blödning får höften och upkommer då jag har tagit i för mkt om jag tex har städat lite hemma och sen gör min övning så blir detta för mkt för ryggen och det är klart dessa muskler har jag ju inte kunna använda på flera år då jag har haft sån smärta så de är klart de kommer ta tid att bygga upp dom åxå. Jag får verkligen ha tålamod kan jag säga och det är en inre strid jag har varje dag för jag vill så otroligt mkt men kan inte göra allt ÄN....   men den tiden kommer och jag längtar, en annan grej som jag har märkt efter OP är att jag är på ett mkt bättre humör känner mig inte alls så irriterad på saker och ting nu som då vilket är skönt för min kära familj som har fått stå ut med mig som har varit en riktig HÄXA!!


Sen har ju Maya gått i löp och tanken var at använda Kalle MEN lilla Kalle var inte alls intresserad av Maya trots att det började vara dygn 13 på hennes löp så struntade han i henne totalt, visade inget intresse alls så jag fick ta till plan B, det blev min egenuppfödda Neil armstrong alias Nisse som bästa Camilla och Jonas köpt av mig    Han och Maya hann inte ens innanför dörren så satt dom fast och en hängning var ett faktum, likaså dagen därpå så gick de väldigt fort då dom satt fast så idag skall jag åka dit igen få se vad Maya säger om hon är villig eller om det gått om hon är ju nu på dygn 15 i löpet.


Annars då, Peder är i skogen och hugger det är ju huggartider, Jenny hamnade på akuten igrå igen då hennes höft gick ur led så hon fick åka ambulans in och hennes far mötte upp henne där då jag var hemma med 2 sovande barn och ingen barnvakt. Dom fick intubera och söva ner Jenny pga smärtan ´hon hade och hamnade på IVA, på eftermiddagen så fick jag då barnvakt till Tova av min allra bästa vän Monica   som tog Tova och hon fick sova där, farmor tog Teo och dom for till skogen för att hälsa på Peder. När jag så anlände till IVA så mötte jag Jennys vän Josse som var på väg hem och i rummet satt Lars och väntade på avlösning. Dom röntgade och gjorde ett ultraljud på höften men inget hittades och Jenny hade ont. De är så himlans konstigt allt detta och man blir ju så frustrerad då man inte vet vad hon lider av flickan..det blir så jobbigt både för henne och familjen för hon törs ju snart inte göra nått.

Eva Lindström har ju tagit med sig min Ettan till Överkalix för att visa henne där vilket jag är ENORMT tacksam över, otroligt snäll människa!! TACK TACK Eva!   

Nåja detta var en snabbis från lilla mig, imorrn skall jag med Kalle till kosntgrytet och testa honom för den 29 ska jag nog göra GAS prov nr 2 på honom, mattes hjärta!   Ha en fortsatt trevlig helg alla!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok =)

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards