Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Marita Laine - 22 mars 2011 09:25

Oj så underbart nu när solen skiner och det är vår ute, äntligen kan man väl ändå säga då de har varit en så kall vinter.

Här rullar allt på i vanlig ordning och min rygg håller på att kännas rätt okej. Min värk som jag hade tidigare varje dag dygnet runt känner jag inte av men min höft där dom har sågat skelett där har jag väldigade ont kan jag säga samt att stygnen sliter och drar som f-n men på fredag skall jag till vårdcentralen och kanske får ta bort dom och då kommer det nog kännas mkt bättre tror jag för det brukar ju vara som en befrielse att bli av med dom.

Tova har åkt på magsjuka IGEN...3 gången nu, hon vaknade igår morse och sade att hon hade lite ont i magen men efter hon ätit frukost så kändes det bättre så hon for ju på skolan, väl där så hade hon inte klagat förrän på eftermiddagen och när hon kom hem så hade hon väldigt ont. Gick och lade sig på soffan och skulle ju inte ha någon middag utan somnade på soffan...sen vaknade hon och skrek att hon hade spytt ner och när jag kom dit så var de ju fulla soffan och kudden och täcket..ja allt. Peder och Teo var ju ute så det blev för mig att spåra dom och få in Peder för att hjälpa till....sen gick Tova i duschen och i säng. Hon har då fått sova hela natten och inge mer kräka har kommit.

Idag kom Maya hem från Maude och Henry för dom skulle vara i stan hela dagen och dom ville inte lämna Maya hemma hela dagen själv. Dom skulle komma och hämta henne i kväll igen för att sen lämna igen henne på fredag kväll då dom kanske skulle fara till Jokkmock en sväng under helgen.

En bild på Maya då hon sitter vackert!

 

Nä det var allt för denna stund, ska gå i duschen en sväng och sen blir det till att vila igen. Ha en bra dag!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok =)

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards