Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Marita Laine - 10 juni 2011 10:29

Nu äntligen har Gullans valpar kommit  

På onsdag skulle jag ju beikta bilen som inte gick igenom förra gången men nu har ju Micke bytt allt och bilen gick igenom!   

Sen vidare till Umeå med Jenny för hon hade tid på hud för att kolla upp ett födelsemärke som vuxit igen..men som tur var ser den inte ut att vara en elaking så dom tog inte bort den! Sen vidare och söka examenskläder till Jenny och hon hittade de rätt fort! Hon är duktig mammas älskling!  

På morgonen så började ju Gullan att hässja...kl var strax före 06:00 jag var ut med henne och hon gjorde sina behov och vi kom in, jag tänkte att de är då inte lönt somna om heller för då e man ju ännu tröttare när man vaknar...så jag började göra mig i ordning, Gullan gick och lade sig....men höll på en hel del, Carro kom vid 8:30 och vi for och lämnade Teo på dagis...när vi så kom hem från Umeå då kl var 17:30 ca så började Gullan krysta...duktig flicka som väntade tills mamma kom hem för jag har ju nu väntat i en veckas tid och ville ju så klart vara med när de små kom till världen...och de blev ju så...

Första var en tik, andra var en hane, 3 var en hane och 4 var en tik! Så 4 små russell bäbisar blev de!

             Underbart!  De finns ju inget sötare än en russell bäbis!! Helt amazing!

Och vilket liv de är på de små, dessa kommer att bli ena terrorister tror jag, dom far omkring i lådan som jehun och en har redan fått sig över kanten!!!! Så de var bara bygga upp lådan direkt!

Torsdagen hade jag tänkt ligga i solen en stund men jenny ringde och hennes knä var ur led så de var bara få Teo på dagis och iväg till Norsjö för att kolla läget, ev skulle de bli akuten men hon var kvar på VC när jag kom dit, hennes högra knä hade låst sig...man håller på vara gode less detta kan jag ju säga...jag tycker så synd om Jenny som ska dras med detta då man vet hur jävla ont de gör! Iaf så fick dom till hennes knä där så vi behövde inte till akuten..så vi for hem.

Jag lade mig i solen och Jenny på soffan, hon var helknäckt efter detta och tyckte även att hennes lärare hade betett sig som svin och bara gått därifrån då de hade hänt, en hade sagt att hon sulle komma efter att hon hade vilat en stund!!?? Ja herre gud...hur kan dom ens tro att hon ska bli bra då knäet hade låst sig, jag ringde en annan lärare som är min vän och hon sprang till Jenny och fixade så att ambulansen tog henne till VC...

Idag går Jenny ut 8:an!   tyvärr var Teo alldeles för trött i morse så vi tog oss inte dit för att kolla....men snart kommer hon hem! Då ska hon få blommor!

Idag ringer även läkaren från ortopeden så får väl se vad han har att säga,sen vi var dit har hon varit in 4 ggr för sina problem,....ja kära värld!


Ihelgen skall vi åka iväg och hälsa på "nya valpen"   och GUUUUUUUUUD vad jag längtar till att få hem denna söta sak att ni anar inte!! Tiken blir 4 veckor nu så dom är ju otroligt söta kan jag ju lova! Så om 4 veckor är den här och om 5 veckor skall Maya ha sina bäbisar så de blir massor med bäbisar i detta hus!   lovley!


Nåja nu ta på sig bikinin och gå ut en stund, teo har vakant för en stund sen så jag ska få i han lite frukost och sen iväg på affärn...ha en bra dag alla!    

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok =)

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards